Колаж boec.bg/БНТОлимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева прие поканата на Ивайло Маринов

...
Колаж boec.bg/БНТОлимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева прие поканата на Ивайло Маринов
Коментари Харесай

Варна и Ивайло Маринов посрещат Стойка Кръстева в понеделник

Колаж boec.bg/БНТ

Олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева одобри поканата на Ивайло Маринов да му гостува във Варна. Стойка пристига в черноморската столица на 30 август (понеделник) и ще бъде посрещната официално от спортни хора и ръководители и общински шефове в 17 часа в Юнашкия салон. 

В спортния храм на града ще участват също и генерации боксьори, както и спортни гении, които ще имат опция да вземат подписи от шампионката и да се снимат с нея.

Както " Петел " писа, откакто Стойка Кръстева се класира за 1/2-финала на Игрите в Токио, олимпийският първенец Ивайло Маринов предложения нея и щабът й във Варна на негови разходи, без значение от какъв метал щеше да бъде медалът й. За щастие на Ивайло и българите, Стойка се окичи със златото.

Заедно със Стойка Кръстева във Варна ще бъдат също нейният брачен партньор Борил, персоналният й треньор Борислав Георгиев, старши треньорът на националния тим по бокс за дами Ангел Ангелов и шефът на родната федерация по бокс Красимир Инински.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР